www.tusset.cz
TUSSET

Šumava je krásná za každého počasí

Bublanina

Aneb pečeme s Emou a Julií

Bublanina

Rychlá, chutná a vláčná bublanina, kterou zvládne ukuchtit každá kuchařka i já s mladší ségrou. My jsme si s taťkou a se ségrou odskočili do lesa na borůvky, takže pro dnešek bude bublanina borůvková. Na bublaninu jich budete potřebovat jen o trochu více než půl litru. Poté co máte borůvky, ozstruži nebo cokoli jiného nasbírané, což je největší opruz, teleportujte se do kuchyně a můžeme začít kuchtit.

Co budete potřebovat: 2 hrnky polohrubé mouky, ¾ hrnku cukr krupice, 1 vanilkový cukr, 1 prdopeč, 3 vejce, 1 hrnek mléka, ½ hrnku oleje a borůvky, ostružiny atd.

Postup:

1. Namočíme pečící papír, vyždímáme a vyskládáme do plechu.

2. Zapneme troubu na 180° a předehřejeme cca. 5 minut. (horkovzdušná)

3. Vše pořádně rozšlehat… rozmíchat. My jsme si vystačili s obyčejnou vařečkou.

4. Těsto rozprostřete po plechu a posypeme borůvkami, ostružinami atd.

5. Pečeme 30 minut.

 

Když máme upečeno, můžeme podávat… třeba se šlehačkou.

Přejeme DOBROU CHUŤ.


Přidat komentář:

    Mohlo by se Vám dál líbit:
Přes Smrčinu a Plechý – díl třetí
Přes Smrčinu a Plechý – díl třetí, aneb z vrcholku Schönbergfelsen přes Plechý a Třístoličník do Nového Údolí
Na Luzný jádrovým územím přes Steinfleckberg
Na Luzný jádrovým územím přes Steinfleckberg, aneb územím nikoho...
Zimní cestou, tzv. Winterweg na Luzný
Zimní cestou, tzv. Winterweg na Luzný, aneb sáňky vezměte s sebou
Stezka v korunách stromů v Neuschönau
Stezka v korunách stromů v Neuschönau, aneb hezky po sousedsku Baumwipfelpfad in Neuschönau